Marketing

www.rsg.rs

Paketi

*Cum. Reach (cumulative reach) predstavlja ukupan broj slušanja koji ćе ostvariti Vaš reklamni spot u posmatranom periodu.

O slušaocima

Godine

18-55

Pol

žene 53%; muškarci 47%

Posao

zaposlen/a je ili studira

Porodični status

u braku ili u vezi

Primanja

prosečna ili viša

Automobil

poseduje automobil ili koristi taxi usluge

Stambeno pitanje

poseduje stan ili kuću

Informisanost

informisan/a je i zainteresovan/a za gradska dešavanja

Digitalne navike

koristi internet i društvene mreže

Lokacija

živi u urbanom gradskom ili prigradskom području

Potrošačke navike

obavlja nedeljne kupovine u hipermarketima prati sezonska sniženja

Putovanja

letuje u Grčkoj i Crnoj Gori, zimuje u Srbiji i regionu, povremeno posećuje evropske metropole

Zašto mi

Radio Stari grad, od svog osnivanja u novembru 2006. godine,
ubedljivo je najslušanija radio stanica u Kragujevcu i okolini, sa oko 300.000 potencijalnih slušalaca.

Takođe, RSG je ujedno i jedna od najslušanijih radio stanica u zemlji putem različitih streaming servisa, čime se postiže posredan efekat reklamnih kampanja i van teritorije Kragujevca. Važno je istaći da je RSG izuzetno slušan i u dijaspori, što takođe ima značajan uticaj na slušaoce koji provode odmore i praznike u Srbiji, te ovde investiraju i troše novac.

Neke od najvećih kompanija u zemlji i regionu naši su dugogodišnji partneri, a najveće marketinške agencije svojim klijentima savetuju korišćenje naših usluga, jer svaki uloženi dinar u oglašavanje na RSG-u vraća se sa kamatom, i to je nešto što je lako izmeriti.

Reklamiranje na RSG-u nije trošak, već investicija koja provereno donosi rast prihoda. Naši klijenti iz godine u godinu beleže rast prometa i dobiti, između ostalog, upravo zbog kontinuiranog korišćenja naših usluga.

RSG je nezaobilazan kanal komunikacije kompanija i brendova sa Kragujevčanima. Mi Vam ne prodajemo reklamu, već nudimo mogućnost da za Vašu ponudu čuje više desetina hiljada različitih ljudi svakog dana. I ne samo to, mi poznajemo naše slušaoce, znamo njihove navike i potrebe, znamo kako da sa njima komuniciramo i na koji način da im se obratimo, znamo kako treba da zvuči Vaša reklama da bi bila zapažena i efektna. 

Full service usluga

RSG Media group kao Vaš marketing partner, nudi sveobuhvatnu uslugu koja uključuje:

01

Kreativu i Produkciju

02

Media Planiranje

03

Brending i Konsalting

04

Google Ads

05

Web Development

06

Design

07

Media Mix i Zakup

08

Social Media Marketing

09

AI Marketing

Važno je istaći da deo ponuđenih usluga pružamo “in house”, dok za određene usluge angažujemo proverene podizvođače sa kojima kontinuirano sarađujemo.

Benefit ovakvog pristupa je što na jednom mestu možete da objedinite sve Vaše potrebe za marketinškim uslugama, umesto da za to angažujete različite kompanije. Na taj način izbegavate mogućnost nekonzistentnosti u komunikaciji Vašeg brenda, što se dalje odražava na prodaju i druge ključne aspekte poslovanja, dok istovremeno štedite i vreme.