Politika privatnosti

www.rsg.rs

Ova Politika privatnosti objašnjava kako Radio Stari grad prikuplja, koristi i čuva informacije o korisnicima sajta i aplikacije, u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Koje informacije prikupljamo

Radio Stari grad može prikupljati sledeće vrste informacija:

Lične podatke koje nam pružate prilikom kreiranja korisničkog naloga, kao što su ime, e-mail adresa, datum rođenja, adresa i druge kontakt informacije.

Tehničke informacije, uključujući IP adresu, tip uređaja, operativni sistem i pregledač koji koristite prilikom pristupa našem sajtu ili aplikaciji.

Informacije o vašoj interakciji sa našim sajtom i aplikacijom, kao što su vreme provedeno na sajtu, stranice koje posećujete, funkcije koje koristite i druge aktivnosti.

Kako koristimo informacije

Koristimo prikupljene informacije radi pružanja i unapređenja naših usluga, personalizacije sadržaja, analize korisničkih navika, obezbeđivanja bezbednosti našeg sajta i aplikacije, kao i u marketinške svrhe.

Kako čuvamo informacije

Vaše informacije su nam od velikog značaja i preduzimamo odgovarajuće mere kako bismo ih zaštitili od gubitka, zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa. Koristimo različite tehnike zaštite, uključujući enkripciju podataka i stroge kontrole pristupa.

Deljenje informacija sa trećim stranama

Vaše informacije se neće deliti sa trećim stranama bez vaše saglasnosti, osim ako je to neophodno radi pružanja usluga koje ste zatražili, ispunjenja zakonskih obaveza ili zaštite naših prava i interesa.

Saglasnost

Korišćenjem našeg sajta i aplikacije, pristajete na obradu vaših ličnih podataka u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ova obrada podataka može uključivati prikupljanje, korišćenje, čuvanje i deljenje vaših informacija u svrhe navedene u politici privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom obradom podataka, molimo vas da ne koristite naš sajt i aplikaciju.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom Politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujemo vaše lične podatke, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected].

Ova Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bi se odražavale promene u zakonodavstvu ili našim internim pravilima. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu radi najnovijih informacija. 

Poslednje ažuriranje: 24.04.2024. godine