O nama

www.rsg.rs

Radio
Stari grad

Od svog osnivanja, u novembru 2006. godine ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu, (Kragujevac i okolina, sa oko 300.000 potencijalnih slušalaca).

 Program Radija Stari grad može se svrstati u CHR format, (Contemporary hit radio). Aktuelni hitovi domaće muzike, kratki govorni sadržaji tokom celog dana u više autorskih emisija.

Ciljna grupa 18 do 50 godina.

Pored činjenice da je najslušaniji radio u Kragujevcu, RSG je ujedno i jedna od najslušanijih stanica u zemlji online, putem različitih streaming servisa, pa je tu i posredan efekat koje reklamne kampanje na ovom mediju imaju i u drugim gradovima u kojima se RSG sluša online. Takođe ne treba zanemariti ni činjenicu da je RSG izuzetno slušan i u dijaspori, pa to takođe ima posredan efekat na slušaoce koji odmore i praznike provode u Srbiji i ovde investiraju i troše novac.

Zbog svega navedenog Radio Stari grad nezaobilazan je kanal medijske komunikacije sa Kragujevčanima, kako za velike medijske agencije i njihove klijente, tako i za direktne nacionalne i lokalne oglašivače.

O nama možda najviše govore naši klijenti: Mc Donald’s, SBB, Generali osiguranje, Uniqa osiguranje, NLB Banka, Aik Banka, OMV, Knez Petrol, Matijević, Austrotherm, Aksa, Avia, Big Blue, Metro, Henkel Ceresit, Roda, Idea, Tempo, Dr. Max, Enmon, Tara Concept, Keramika Jovanovic, Gigatron, Tehnomanija, Velux, Vivo, Voda Vrnjci, Zepter, Planeta, Đjak, Pet Centar, Pestan, OTP Banka, Dis, Dunav Osiguranje, Imlek, Metalac, Nike, Alfa Plam, LC Waikiki, Jysk, Dexyco, Lilly, Kare, Knauf, Top Shop, Viatpur i mnogi drugi.